15. 10. 2024
Změna koncepce na Lobster Bistro
Navazujeme na to nejlepší z Bistra Helen, přinášíme čerstvost, nové trendy a radost z gastronomických zážitků. V Lobster Bistru je vítaný každý zákazník. Více »
Mišo Nestor je novým kuchařem v našem týmu.
V březnu u nás Mišo hostoval (ještě v dresu Telegraph Cafe) na našem prvním POP UPU na téma japonské kuchyně. Nyní už je plnohodnotným členem týmu Helen. Vedle specialisty na středomořskou kuchyni, šéfkuchaře Tomáše Juříka, se rozšíří portfolio našich chutí o asijské vlivy.
Nově si jeho asijské speciality může vychutnat každý pátek od 18.00 v rámci tematických akcí: Léto v Helen.
Aktuální menu na asijský večer najdete na našem facebooku a instagramu.
Navazujeme na to nejlepší z Bistra Helen, přinášíme čerstvost, nové trendy a radost z gastronomických zážitků. V Lobster Bistru je vítaný každý zákazník. Více »
Páteční a sobotní posezení s tapas, vínem a letními drinky. Více »